HUOMIO!

ARCUKSEN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN: https://arcusry.org/wp/

 Uutisarkisto

Uutinen
ARCUKSEN NETTISIVUT OVAT NYT MUUTTANEET UUTEEN OSOITTEESEEN12.08.2018

Arcuksen nettisivut ovat muuttaneet osoitteeseen https://arcusry.org/wp

Nämä vanhat sivut jäävät luettavaksi, mutta uutisia tänne ei enää lisätä. Tästä päivästä lähtien uutiset julkaistaan uudella sivulla.

ARCUKSEN NETTISIVUT MUUTTAVAT07.08.2018

Arcuksen nettisivujen julkaisualusta muuttuu lähiaikoina. Samalla sivujen osoite muuttuu. Vanhat sivut (eli nämä sivut) pysyvät luettavissa ainakin joitakin kuukausia, koska vanhoja uutisia ei siirretä uuteen julkaisualustaan.

Näillä sivuilla kerrotaan, kun lopullinen siirtyminen on tehty, ja uutisia ei enää julkaista vanhoilla sivuilla. Samalla arcusry.org-osoitteen ohjaus muutetaan uusille sivuille.

Uudet sivut ovat tässä osoitteessa.

MAASTO-SM-KISOJEN TULOKSIA29.07.2018

Inkoossa ammutuista SM-kisoista mitalisaalista:
T17 Susanna Helin, kultaa. N20 Johanna Helin, kultaa. NT Heli Raunio, kultaa. YT Lauri Nikander, hopeaa. Y50 Markku Rautiainen, pronssia. Onnittelut mitalisteille!

SM-KISOJEN TULOKSIA29.07.2018

Kuopion Tahkolla ammutuissa SM-kisoissa tuli kivasti menestystä arcuslaisille:
NT, Heli Raunio, kultaa
YV, Asko Kinnunen, hopeaa
Y, Samuel Ratilainen, pronssia
Onnittelut mitalisteille! Kaikki tulokset täältä.

JUNNU-SM LOPPUTULOKSET29.07.2018

Pellossa ammutuissa junioreiden SM-kisoissa oli vain kaksi Arcuksen ampujaa: Johanna Helin, naisjuniorit20, sijoitus hopeaa. Susanna Helin, tytöt17, kultaa.
Onnittelut molemmille!

SM-KISAVIIKON MENESTYS11.07.2018

Sekaparien SM-kisoista ei Arcukselle mitaleita tippunut. Lähimmäksi pääsi  Heli Raunio parinsa Mikko Juutilaisen kanssa, sijalle 4. Turun Sanomat kirjoitti artikkelin, mikä on lisätty Mediassa-sivulle. Lopputulokset täällä.

SM-KISAVIIKKO06.07.2018

SM-kisaviikko ammutaan Vantaalla 7.-8.7. Joukkuekisassa mukana ovat Priit Tanvel, Heli Raunio, Lauri Nikander, Johanna Helin ja Juuso Huhtala. Kaksi viimeksi mainittua ampuvat parina, muille pari on jostain toisesta seurasta. Lisäksi karsintakisaa on ampumassa Samuel Ratilainen. Ianseossa kisa täällä.

JUNIOREIDEN EM-KISAT KREIKASSA26.06.2018

21.6.-1.7. ammutaan Kreikassa junioreiden EM-kisat. Arcuksesta kisoissa mukana Susanna Helin. Kisasivut täällä. Ja Ianseossa täällä. Susannan sarja on Recurve Cadet Women. Tsemppiä kisaan Suski!

ISO TAPAHTUMA KENTÄLLÄ11.06.2018

Perjantaina 15.6. klo 17-19 on Impparin kentällä iso ryhmä ampumassa. Taustoja tarvitaan varmaankin 6-8, joten älkää sinä aikana laittako taustojanne vasempaan reunaan.

KISATALKOOT06.06.2018

Kisatalkoot kentällä perjantaina 8.6. klo 18. Ohjelmassa lienee nurmikonleikkaus, joten ammunta lähes mahdotonta.

 

HUOMIO!

ARCUKSEN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN: https://arcusry.org/wp/

if
Login

 
Arcus ry