Kurssit

Kurssille päästäksesi sinun tulee ensin osallistua tutustumistilaisuuteen.

Tutustumistilaisuus kestää kaksi tuntia. Sen aikana pääsee kokeilemaan lajia ja sen perusteella voi ratkaista, haluaako lähteä opettelemaan ja harrastamaan tätä runsaasti aikaa ja kärsivällisyyttä vaativaa lajia. Tutustumistilaisuudessa käsitellään asioita teoriassa sekä käytännön kokeiluna. Tilaisuuden hinta on 20 euroa. Alle 15-vuotiaiden osalta toivomme vanhempien tulevan mukaan tilaisuuteen. Heiltä ei peritä maksua. Yksin harrastavan juniorin kohdalla on vanhempien tuki tärkeää, joten haluamme, että vanhemmat saavat lajista oikean kuvan, mm. ajankäytöstä.

Alaikäraja tutustumistilaisuuteen on 11 vuotta. Tämä siksi, että alle 11-vuotiaan motoriikka ei vielä ole kehittynyt riittävästi sekä siksi, että seurallamme ei ole tarjota ammuntavälineitä pienille ampujille.

Maksu paikanpäällä. Maksuna käy vain käteinen, mielellään tasaraha, koska ammuntapaikalla ei ole vaihtokassaa. Maksua ei voi suorittaa liikuntaseteleillä eikä pankki- tai luottokortilla.

Tiedustelut seuraavasta tutustumistilaisuudesta sekä ennakkoilmoittautumiset:
Jari Hauninen, jhauninen(at)hotmail.com

Tutustumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua alkeiskurssille. Alkeiskurssimme toteutetaan ns. yksityiskurssina, jolloin ohjaajalla on samanaikaisesti enintään kaksi oppilasta ohjattavana. Kurssin vetäjien tilanteista/vapaista ohjaajista voi tiedustella Jari Hauniselta, jhauninen(at)hotmail.com. Kurssin kesto on 6 x 2 h. Oppilas ja ohjaaja sopivat kurssipäivät keskenään kummankin aikatauluun sopien. Kurssin hinta on 200 euroa.

if
Login

 
Arcus ry