HUOMIO!

ARCUKSEN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN: https://arcusry.org/wp/

Kurssit

Kurssille päästäksesi sinun tulee ensin osallistua tutustumistilaisuuteen.

Tutustumistilaisuus kestää 1,5 tuntia. Sen aikana pääsee kokeilemaan lajia ja sen perusteella voi ratkaista, haluaako lähteä opettelemaan ja harrastamaan tätä runsaasti aikaa ja kärsivällisyyttä vaativaa lajia. Tutustumistilaisuudessa käsitellään asioita teoriassa sekä käytännön kokeiluna. Tilaisuuden hinta on 20 euroa. Alle 15-vuotiaiden osalta toivomme vanhempien tulevan mukaan tilaisuuteen. Heiltä ei peritä maksua, jos eivät ammu. Yksin harrastavan juniorin kohdalla on vanhempien tuki tärkeää, joten haluamme, että vanhemmat saavat lajista oikean kuvan, mm. ajankäytöstä.

Alaikäraja tutustumistilaisuuteen on 11 vuotta. Tämä siksi, että alle 11-vuotiaan motoriikka ei vielä ole kehittynyt riittävästi sekä siksi, että seurallamme ei ole tarjota ammuntavälineitä pienille ampujille.

Hinta on 20 euroa ja pitää olla maksettu ennen tilaisuutta Arcuksen tilille.

Tiedustelut seuraavasta tutustumistilaisuudesta sekä ennakkoilmoittautumiset:
Jari Hauninen, jhauninen(at)hotmail.com

Tutustumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua alkeiskurssille. Alkeiskurssimme toteutetaan ns. yksityiskurssina, jolloin ohjaajalla on samanaikaisesti enintään kaksi oppilasta ohjattavana. Kurssin vetäjien tilanteista/vapaista ohjaajista voi tiedustella Jari Hauniselta, jhauninen(at)hotmail.com. Kurssin kesto on 6 x 1,5 h. Oppilas ja ohjaaja sopivat kurssipäivät keskenään kummankin aikatauluun sopien. Kurssin hinta on 200 euroa ja se pitää olla maksettu ennen kurssia Arcuksen tilille.

15-vuotiaiden ja sitä nuorempien kohdalla toivomme, että huoltaja olisi paikalla viimeisen kurssikerran. Näin hän saa jonkinlaisen kuvan ammunnasta ja samalla hänen kanssaan voidaan keskustella harrastuksen aloittamisesta ja siihen liittyvistä asioista.

Kurssille ja lajiesittelyyn osallistuvat ampuvat omalla vastuulla. Arcus ry ei ole vakuuttanut ampujia.

HUOMIO!

ARCUKSEN SIVUT OVAT MUUTTANEET OSOITTEESEEN: https://arcusry.org/wp/

if
Login

 
Arcus ry